skip to Main Content

Γιορτή Βρεφικής Κολύμβησης – Water Babies

Αγαπητοί γονείς – μωράκια,
Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ο.Φ.Ν.Ι. – Νηρηίδες”  σας προσκαλεί στη ‘’Γιορτή Βρεφικής Κολύμβησης – Water Babies’’ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο (Ο.Α.Κ.Α) και συγκεκριμένα στο καταδυτήριο.

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή το πρόγραμμα:

  •  Μωράκια κολυμβητές 06 – 14 μηνών   Ώρα έναρξης:  10.00  έως 10.20
    (είσοδος από τα σκαλάκια δίπλα στη γραμματεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο καταδυτήριο)
  •  Μωράκια κολυμβητές 15 – 24 μηνών   Ώρα έναρξης:  10.30  έως 10.50
    (είσοδος από τα σκαλάκια δίπλα στη γραμματεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο καταδυτήριο)
  •  Μωράκια κολυμβητές από 24 μηνών και άνω  Ώρα έναρξης:  09.30 έως 09.50
    (είσοδος από τα σκαλάκια δίπλα στη γραμματεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο καταδυτήριο)

Χρηστικές πληροφορίες

1. Τα μωρά και οι γονείς να έχουν τελειώσει το γεύμα τους δυόμιση ώρες πριν κολυμπήσουν
2. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι ώρες προσέλευσης. Τα μωρά και οι γονείς θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης δεκαπέντε λεπτά (15’) πριν την έναρξη.
3. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας είναι προτιμότερο την ημέρα της γιορτής τα μωρά και οι γονείς να έρχονται από το σπίτι έτοιμα με το μαγιό και το μπουρνούζι τους.
4. Η γιορτή θα έχει την μορφή παιχνιδιού και επίδειξης. Το πρόγραμμα θα είναι σύντομο και σκοπό έχει την επιβράβευση των μωρών για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν έχει χαρακτήρα ανταγωνισμού. Θα σας παρακαλούσαμε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας χωρίς συγκρίσεις και χωρίς πίεση όπως αρμόζει σε παιδιά αυτής της ηλικίας.
5. Η γιορτή των μωρών θα πραγματοποιηθεί στο καταδυτήριο. Επειδή η πισίνα είναι βαθειά θα παρακαλούσαμε οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά να γνωρίζουν καλά κολύμβηση.

Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ενημερώσετε τη γραμματεία της σχολής  για τις προπονήσεις κολύμβησης των παιδιών σας κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο,

Οι εγγραφές για την επόμενη κολυμβητική περίοδο θα ξεκινήσουν τη Τετάρτη 27 Αυγούστου (τηλεφωνικά).  Για την κράτηση της ώρας που επιθυμείτε, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μέχρι τέλος Ιουλίου  με την Κα Σοφία Λιώνη, τηλ. 6946103236.

Στο niriides.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και της καλύτερης εμπειρίας σας.

Για να μάθετε περισσότερα
δείτε εδώ. Πολιτική Cookies